Yhteystiedot

Pyhän Laurin Ritarir PLR ry

Lippukunnanjohtaja Jenni Räsänen

johanna.jenni@gmail.com

0400262954

Kolo

Lupajantie 9, 25500 Perniö

Kolomme sijaitsee Perniön keskustassa, seurakuntatalon alakerrasssa. Kolomme tarjoaa hyvät mahdollisuudet puuhailla kaikkia jänniä juttuja niin sisällä kuin ulkonakin.

kolopre

Rotholma

Rotholma on lippukuntamme käytössä oleva Perniön seurakunnan omistama arvokkaan iäkäs hirsirakennus, joka sijaitsee Latokartanon kosken maastossa. Talon mukavuuksiin kuuluu keittiö, sali, lavitsat ja kaksi kunnostettua ”kokoustilaa”. Sähköä rakennukseen tulee, mutta vettä ei. Lämmitys hoituu näppärimmin puulla. Sisälle Rottikseen mahtuu lavereille ja lattialle vaivatta kolmisenkymmentä ihmistä ja pihalla on tilaa useammallekin talviteltalle. Lähistöltä löytyy kaksi nuotiopaikkaa ja kohtuukomea luontopolku kosken maastossa.

Ajo-ohjeet:

Ajamalla ensin kantatie 52:a Perniöstä Tammisaaren suuntaan vähän alle 10 kilometriä. (Jos ylität läänirajan, olet liian pitkällä.) Pienellä mäennyppylällä on risteys, josta vasemmalle kääntyy Saarenjärventie ja oikealle Hästöntie. Käänny Hästön suuntaan. Noin kilometri ajettuasi huomaat tulevasi metsästä pienelle peltoaukealle ja tienvieressä näkyy pari kasvihuonetta. Heti (huom. heti!) vasemmalla olevan kasvihuoneen jälkeen kääntyy jyrkästi vasemmalle pieni hiekkatie. Viitta ”Latokartanon koski” on vinossa, mutta sinne mennään. Seuraa opasteita parin sadan metrin päähän parkkipaikalle. Pysäköintikentän reunapusikoiden takana näkyy keltainen, peltikattoinen hirsitalo. Olet perillä.

rottiskuva